Termékek

Agroloop szárított rovarlárva

AgroCrispro - szárított rovarlárva

A rovarok értékes, rendkívül sokszínű, ezáltal kiválóan alkalmazkodó szerves részei a Föld ökoszisztémájának. A rovarok hidegvérű, ellenálló és a hőmérséklet függvényében gyorsan növekvő állatok, melyek képesek megemészteni és semlegesíteni a gerincesek élőlények számára káros baktériumokat. A rovarok elterjedésük miatt az idők kezdete óta természetes részei az állatok étrendjének. Eddig már több mint 1000 fajt azonosítottak, melyek megfelelő tulajdonságokkal rendelkeznek ahhoz, hogy a takarmányiparban hasznosíthatóak legyenek.

Szárított lárva termékünk ideális madarak, hüllők, halak számára valamint baromfi és sertés tápokban is hatékonyan alkalmazható.

Agroloop takarmányolaj

Agroloop olaj

Takarmányolajunk tökéletesen helyettesíti a növényi és egyéb állati eredetű zsírkészítményeket. Magas laurinsav tartalma (~45 százalék) könnyen emészthető, és javítja az állatok bélflóráját. Természetes antimikrobiális hatása szelektíven gátolja a Gram-pozitív baktériumok szaporodását, amely nyugtatja a fiatal állatok emésztőrendszerét. Az itt megtelepedő patogén baktériumok jelentős termeléskiesést okozhatnak antibiotikumok alkalmazása nélkül. Ezt a természetes és könnyen emészthető terméket elsősorban a monogasztrikus emésztőrendszerű állatok takarmányába ajánljuk.

A neutrális illatú, világos barna olaj olvadás pontja 40°C.
Hűvös, száraz helyen a minőségét megőrzi: 8 hónapig.

Agroloop takarmányliszt

Agroloop fehérje liszt

Zászlós termékünk a takarmányfehérje koncentrátum, amely 60 százalékban tartalmaz nyersfehérjét. Ez egy jól felszívódó és széles spektrumú aminosavforrás, mindenevő haszon- és kedvtelésből tartott állatok számára. Termékünk a növendék állatoknál javítja a tápfelvételt, erősíti az immunrendszert, ezzel lecsökkentve az antibiotikumok alkalmazásának szükségességét. A más fehérjékre allergiás háziállatok számára ideális hipoallergén összetevő. Állatorvosi mono-protein tápokban a vadállatokból nyert fehérjelisztek helyettesítője.

60% nyers fehérjét tartalmazó, neutrális illatú, világos barna porózus termék. Hűvös száraz helyen a minőségét megőrzi: 12 hónapig.

Agroloop talajjavító bázis

Agroloop szerves trágya

Talajjavító melléktermékünk a lárvák által komposztált, finomszemcsés, homogén biomassza. Ez a tápanyagokban gazdag szervestrágya a növények korai növekedési szakaszában hasznosul leginkább. Maradvány kitintartalma bizonyítottan csökkenti a gombás fertőzéseket és a paraziták megjelenését a gyökereken. Magas organikus széntartalma magába zárja a melléktermékekből feldolgozott biomasszát, amely így visszakerül a talajba. Körforgásos modellünk jelentősen csökkenti a CO2 kibocsátást. Az elsődleges szeparációs folyamatot követő további kezelés után válik az anyag jól kezelhető talajjavító bázissá.

NPK 5-4-4, Sötét barna, vagy feketés színű, szemcsés, 15% nedvesség tartalmú granulátum vagy por, semleges PH-val.